Geplande Pubquiz VV Vorden gaat online

Iedereen kan meedoen, ook niet-leden

VORDEN - In deze tijden van corona-crisis zijn heel veel evenementen afgelast en zijn er ook thuis lege agenda's. Een van de vervallen hoogtepunten is de Pubquiz die VV Vorden zou organiseren. Maar ook deze moest helaas afgezegd worden.

Om in deze tijden toch met elkaar in gesprek te blijven en te blijven 'verenigen' heeft VV Vorden besloten om gedurende de corona-crisis toch een Pubquiz te organiseren, maar dan online. Het is de bedoeling dat de dagelijkse quiz net zolang duurt als de corona-crisis, en dat is voorlopig tot 1 juni. Maar dit kan dus verlengd worden. Tien vragen per dag krijgen de deelnemers voor hun kiezen.
Belangstellenden krijgen op de eerste dag een link, waarmee ze een account moeten aanmaken. Dat kan door een naam en een wachtwoord op te geven.
In hun persoonlijke account kunnen ze dan iedere dag de tien vragen beantwoorden. Ze kunnen daar op ieder gewenst moment van die dag mee beginnen.
De vragen kunnen variëren van muziek tot politiek, van geografie tot cultuur en van specifiek Vorden tot sport. De onderwerpen zijn dus zeer divers. Voor die tien vragen krijgt de quizzer slechts veertig seconden de tijd. Maar het goed beantwoorden van een vraag levert extra tijd op. Andersom: bij een fout antwoord gaat er tijd af. Hoe sneller de antwoorden worden gegeven, hoe meer punten dat oplevert.

Prijzen
Iedereen kan meedoen,
ook niet-leden van VV Vorden. Inschrijven kost eenmalig een bedrag van 5 euro. Dat is ook de hoogte van de weekprijs, voor degene die aan het einde van die week de meeste punten heeft bijeengespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers krijgen uiteindelijk de nummers een, twee en drie een geldprijs. Het overige geld is voor de vereniging zodat VV Vorden iets goed kan maken van het verlies van de afgelaste voetbalweekenden.
Quizliefhebbers kunnen zich tot en met zondag 12 april opgeven door
een e-mail te sturen naar pubquizvorden@gmail.com.

Uitverkoop
VV Vorden mist net als andere verenigingen veel omzet in de kantine. Daar waar ieder weekend op zaterdag en zondag kinderen en volwassenen allerlei dingen kopen blijven die nu liggen. Dat heeft mede tot gevolg dat de huidige voorraad steeds meer richting de einddatum gaat. Daar moet dus iets mee gebeuren en VV Vorden heeft er het volgende op verzonnen. Op zaterdag 11 april is er van 11.00 uur tot 12.30 uur een grote uitverkoop waarbij mensen voor 25 euro een pakket kunnen kopen. Er zijn er drie en ze zijn verschillend samengesteld. Pakket 1 bestaat uit een krat bier, chips en frisdrank. Pakket 2 bestaat uit een aantal wijnen, radler en snoep en pakket 3 bevat veel frisdrank en snoep. Wie twee pakketten afneemt krijgt er nog een leuke surprise bij.
Het afhalen gaat corona-proof. Dat wil zeggen dat iedereen alleen moet komen. Het pakket wordt klaargezet en er kan alleen met pin worden betaald. Het pinapparaat wordt na iedere betaling schoongemaakt. De uitverkoop zal vanaf 11 april iedere zaterdag worden gehouden, op dezelfde tijden.
Meer informatie over Pubquiz en uitverkoop op de website van de vereniging.

www.vvvorden.nl

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden