Galerie De Burgerij en de beeldentuin. Foto: Irene Burger
Galerie De Burgerij en de beeldentuin. Foto: Irene Burger

Genieten van kunst is ook nu superbelangrijk!

Algemeen

VORDEN – Bij Galerie De Burgerij kunnen gasten nog altijd genieten van kunst. “We zijn bewust open gebleven om mensen van kunst te kunnen laten genieten. Dat is, zeker in deze tijd superbelangrijk!”

Irene Burger van Galerie De Burgerij laat weten dat de tentoonstelling ‘Ritme en ruimte’ die 1 maart startte nog te zien is tot 10 mei. “Vanaf 17 mei is de nieuwe tentoonstelling ingericht. De beeldentuin gaat open met de expositie 'Give me your hand' door Renske van Driel (keramiek) en Ineke van Loenen (sculpturen). In de galerie is er een solo-expositie van Christine Möhring uit Duitsland.”
Met twee mensen in de tuin en twee in de galerie zijn de richtlijnen van het RIVM gewaarborgd. “We maken daar bij de deur afspraken over. Gezinnen mogen wel gezamenlijk naar binnen. Buiten staan stoeltjes, waar gasten even kunnen wachten voordat ze naar binnen kunnen. Bellen voor een afspraak kan ook, dan zijn er geen andere mensen bij. De koffie- en theeschenkerij is wel gesloten, maar gasten kunnen wel een koffie/thee to go bestellen. Voor de galerie geldt nog steeds: entree gratis.”


Zutphenseweg 11

06-51 11 23 90

deburgerij-vorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant