Sander Pardijs. Foto: PR
Sander Pardijs. Foto: PR

Creëer thuis jouw eigen genietmoment met de tips van Slijterij Wijnhandel Sander Pardijs

Algemeen

VORDEN - Een heerlijk avondje uit eten met een goed glas wijn of gezellig met vrienden een drankje doen is er nu nog even niet bij. Maar ook thuis kun je jouw eigen genietmomentje creëren. Slijterij Wijnhandel Sander Pardijs is gewoon geopend en helpt graag bij het uitzoeken van mooie fles wijn, whisky, lekker biertje of bijzonder gedistilleerd. Liever thuis laten bezorgen? Ook dat is mogelijk door de bestelling telefonisch of per mail door te geven.

Momenteel is de winkel vanaf de toonbank ‘gebarricadeerd’ en mag maximaal 1 klant de winkel betreden. Sander: “Klanten kunnen aangeven wat ze willen en wij doen het loopwerk. Wie echt graag zelf iets uit wil zoeken, mag onder strikt beleid de winkel in. We merken dat klanten het op prijs stellen dat ze bij ons met niemand in contact komen. Het belangrijkste is dat we allemaal gezond blijven en ik hoop dat we binnenkort met zijn allen weer volle kracht vooruit kunnen”.

Ook voor komende Moederdag heeft Sander Pardijs diverse cadeautips, waaronder een nieuwe Graham’s Port. Een zomerse frisse witte port die koud gedronken wordt, of in de mix met tonic en ijs.


info@slijterijvorden.nl

0575 – 55 42 64

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant