Vanwege het toenemende aantal klanten let Bruna Vorden extra scherp op de corona-maatregelen. Foto: PR
Vanwege het toenemende aantal klanten let Bruna Vorden extra scherp op de corona-maatregelen. Foto: PR

‘Blijf zoveel mogelijk lokaal kopen’

Algemeen

VORDEN - Lezen, knutselen en puzzelen. Allemaal bezigheden waar we in deze huidige tijd van thuisblijven extra tijd aan besteden. Carmen Rondeel van Bruna Vorden merkt dit in de winkel. “We zijn momenteel drukker dan normaal, omdat er nu meer vraag is naar dergelijke producten. Ook kaartjes en pakketjes worden nu meer verstuurd. Het is mooi om te zien dat men elkaar in deze moeilijke periode graag een hart onder de riem steekt”.

Dat Bruna Vorden naast de winkel ook servicepunt is van de ING bank en PostNL zorgt voor veel aanloop. Carmen mag dus niet klagen maar, zo laat ze weten: “Ik had liever gewild dat de wereld gewoon gezond was en dat alles weer normaal is. Gezondheid is tenslotte het belangrijkste”. Vanwege het toenemende aantal klanten let Bruna Vorden dan ook extra scherp op de corona-maatregelen zodat iedereen veilig kan winkelen.

Verder hoopt Carmen dat de Vordenaren zoveel mogelijk lokaal blijven kopen: “We moeten elkaar versterken. En ook als ondernemers elkaar erdoor zien te krijgen. Als ik wat kan doen om iemand te helpen, sta ik graag klaar!”


0575 – 55 31 00

www.bruna.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant