Rita Boshart en Jack van Dodewaard met hun trouwe viervoeter. Foto: Bernadet te Velthuis
Rita Boshart en Jack van Dodewaard met hun trouwe viervoeter. Foto: Bernadet te Velthuis

Het Klavier denkt in mogelijkheden

Algemeen

VORDEN - Dat deze coronaperiode vraagt om creatieve oplossingen, daar zijn Rita Boshart en Jack van Dodewaard van Het Klavier wel achter. Want deze ondernemers denken graag in mogelijkheden.

Nu het stemmen van piano’s even niet kan plaatsvinden, is er anderzijds juist wel weer extra tijd voor reparatie en onderhoud. Dit kan Jack, na het op gepaste afstand ophalen van het instrument, namelijk prima uitvoeren in hun onderneming aan de Ambachtsweg 2a. Ook is daar genoeg ruimte om afstand te creëren, zodat afspraken om piano’s te komen bekijken kunnen blijven plaatsvinden.

Daarnaast heeft Rita de muzieklessen zo weten aan te passen, dat deze online kunnen worden voortgezet. “Qua klank is het lastig, maar met een ander repertoire en aangepaste opdrachten komen we een heel eind. Ik merk dat het door de leerlingen zeer wordt gewaardeerd”. Bovendien hebben zij inmiddels via culturele brancheorganisaties te horen gekregen dat individuele lessen (mits de RIVM richtlijnen worden aangehouden) weer zijn toegestaan. Rita: “Grote kans dus dat na de meivakantie de reguliere lessen weer opgepakt worden, want er is voldoende ruimte voor 1,5 meter afstand”.


Rita: 06 – 23 034 222

Jack: 06 – 51 098 865

rita@het-klavier.nl

jack@het-klavier.nl

het-klavier.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant