Vincent Spiegelenberg van Het Kacheltje. Foto: Tetske Rouweler
Vincent Spiegelenberg van Het Kacheltje. Foto: Tetske Rouweler

Vijftienjarig Het Kacheltje is open en actief

VORDEN - “We zijn open en actief”, zegt Dick Koens van Het Kacheltje kort maar krachtig. “De showroom is open voor directe verkoop en wordt doelgericht bezocht voor informatie over kachels en rookkanalen. We maken offertes en afspraken om thuis te plaatsen.”

De corona-voorschriften worden hierbij in acht genomen. “Het bekende beleid. In de showroom een beperkt aantal mensen en anderhalve meter afstand. Bij bezoek aan huis wordt vooraf een protocol gestuurd. Hierin staat wat wij verwachten en wat de klant kan verwachten: voordeur staat al open, we schudden geen handen, één persoon aanwezig in de geventileerde ruimte en de kachel is schoon en ontsmet”, noemt Koens op, bewust dat het meer tijd kost. “We gaan dus intelligent door ook al kost dat wat meer tijd.”
Het Kacheltje is best wel een grootheid in de regio op kachel- en rookkanalengebied. Die regio is groot, van Winterswijk tot ver in de Veluwe, maar eigenaar Vincent Spiegelenberg is een echte Vordenaar. “Bijna alle kachels en haarden in Vorden e.o. komen van ons”, meldt Dick trots. “In deze bijzondere tijd bestaat Het Kacheltje in september vijftien jaar. We gaan er een feestje van maken, waarbij alle Vordenaren, klanten en relaties worden uitgenodigd. Corona-proof natuurlijk. U hoort nog van ons!”


Kerkhoflaan 11

0575-47 03 54

info@hetkacheltje.nl

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden