Auto-, Rijwiel-, Taxibedrijf en Tankstation Klein Brinke. Foto: Elise Klein Brinke
Auto-, Rijwiel-, Taxibedrijf en Tankstation Klein Brinke. Foto: Elise Klein Brinke

'We zien het positief in, het komt weer goed!’

VORDEN - Auto-, Rijwiel-, Taxibedrijf en Tankstation Klein Brinke is in bedrijf. “Vooral de rijwielen gaan volop door”, lacht Eddy Klein Brinke. “Iedereen mag fietsen, dat wordt zelfs aangeraden. De verhuur van fietsen en e-bikes neemt toe.”

In de werkplaats is voldoende ruimte voor de monteurs om hun werk te doen. ”Voor het onderhoud kunnen fietsen worden gebracht, of we halen en brengen. En er zijn leenfietsen.” Wie een fiets wil kopen, hoeft niet een rondje in de straat te maken. "Dan kun je niet goed bepalen of de fiets goed is. We geven de fiets voor een halve of hele dag mee om te proberen.”
De taxi’s gaan voorzichtig aan weer de weg op. “Dit zijn ritten van en naar dagbesteding of basisschool. Voor noodgevallen staat een auto klaar met schermen.” Het tankstation is zelfbediening en altijd open.
“We zien het positief in, het komt weer goed!”, aldus Klein Brinke. “Het auto-onderhoud gaat volop door, binnen de richtlijnen. We kunnen auto’s halen en brengen, er is een leenauto of leenfiets beschikbaar. Veel klanten hebben hun auto minder nodig, waardoor de auto`s eenvoudiger zijn in te plannen in onze werkplaats.”


Zutphenseweg 85

0575-551256

info@kleinbrinke.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden