Timmy van Lingen liet samen met Debby de Jong de bewoners van De Zon genieten. Foto: Iris
Timmy van Lingen liet samen met Debby de Jong de bewoners van De Zon genieten. Foto: Iris

De Zon verrast met muzikale middag

VORDEN - Het werd een geweldige muzikale middag voor de bewoners van wooncentrum De Zon in Vorden: een live-optreden van Timmy van Lingen - onder meer bekend van zijn optreden in het televisieprogramma Idols – en Debby de Jong-Vieberink.

Door de huidige corona-maatregelen van de overheid zitten de bewoners van het wooncentrum aan de Zutphenseweg al weken binnen zonder de knuffels van familie en anderen. Ook de werkzaamheden in de dagbestedingscentra zijn geschrapt en daarom is de structuur in hun leven doorbroken. Daar zat ook Sabine Gabriël mee. Haar zus Natalie, die op De Zon woont, had af en toe moeilijke momenten en daarin wil Sabine verandering in brengen. Ze benaderde Timmy van Lingen en vroeg of hij een optreden zou willen verzorgen voor al de bewoners van De Zon. En Timmy zei vol enthousiasme ja.
Dat resulteerde in een spetterend optreden op De Zon. Op de zonnige zondagmiddag gaven Timmy en Debby op de binnenplaats een heerlijke zangmiddag weg. De bewoners, die ruim 1,5 meter uit elkaar stonden dansten vol levenslust mee op de vrolijke tonen van het duo. Ook werd er volop en luid meegezongen op bekende Nederlandse teksten zoals die van Nick & Simon. “Dit is waar ik het voor doe en het zichtbare plezier van deze bewoners doet mij zo goed“, zeiden Timmy en Debby na afloop. Zij besloten hun optreden met 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij. Met luid applaus en toejuichingen nam De Zon afscheid van het tweetal.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden