Bloemsierkunst Elbrink is meer dan bloemen en planten alleen
Jan-Willem Elbrink bij de winkel in Vorden. Foto: PR
Jan-Willem Elbrink bij de winkel in Vorden. Foto: PR

Bloemsierkunst Elbrink is meer dan bloemen en planten alleen

VORDEN – Wat is er in deze tijd van veel thuis zijn vanwege corona, nu mooier dan in en om het huis de boel op te fleuren met bloemen en planten? Of juist een ander er als cadeau mee verblijden? Bij Bloemsierkunst Elbrink Vorden of Warnsveld is men dan aan het juiste adres voor prachtige snijbloemen, binnen- en buitenplanten en diverse arrangementen.

Elbrink Groen & Bloem is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1885 en is uitgegroeid tot een bedrijf met een hovenierstak, eigen biologische snijbloemenkwekerij, twee bloemenwinkels (Vorden en Warnsveld) en een verkooppunt binnen de Coop-supermarkt in Vorden. Jan-Willem Elbrink: ”Naast het aanbod in de winkel, kan men ook terecht voor bruids- en rouwwerk en de aankleding van festivals of tentfeesten. En vanuit onze hovenierstak zorgen wij onder andere voor het onderhoud van tuinen en parken en de verzorging van bomen”.

Jan-Willem: “Ik ben ontzettend trots op mijn hardwerkende team. En de manier waarop ze de corona-maatregelen in acht nemen zodat onze klanten veilig van onze diensten gebruik kunnen maken”. En dat zelfs 24 uur dankzij de zelfservice buiten.


Elbrinkgroen.nl

0575 – 55 52 42

info@elbrinkgroen.nl

Facebook ‘Bloemsierkunst Elbrink’

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden