‘We zijn nog nooit zo druk geweest’
De showroom aan de Zutphenseweg 15 in Vorden. Foto: PR
De showroom aan de Zutphenseweg 15 in Vorden. Foto: PR

‘We zijn nog nooit zo druk geweest’

VORDEN – Eelco Pierik en Jeroen Fransen van Pierik Zonwering & Veranda’s in Vorden mogen niet klagen. Juist in de huidige corona-tijd zien veel mensen hun vakantieplannen in duigen vallen en besluiten te investeren in hun woning. Bovendien verwachten velen een hete zomer, wat zorgt voor volop werk rondom het plaatsen van veranda’s, zonweringen, rolluiken en horren.

Het driekoppige team is daarom momenteel uitgebreid met twee paar extra handen en het op afspraak bezoeken van de showroom (wat normaliter mogelijk is van maandag-donderdag) is tijdelijk niet aan de orde. Eelco: “We zijn dan druk met het meten en monteren van de bestelde producten”.

Bij Pierik Zonwering & Veranda’s kan men terecht voor rolluiken, zonneschermen, veranda’s en horren, die naar eigen wens in formaat, kleur en uitvoering te bestellen zijn en vakkundig gemonteerd worden. Vanwege de drukte kan men een langere levertijd verwachten, dus bestel op tijd!

De showroom aan de Zutphenseweg 15 is geopend op vrijdag van 09.00-17.00 uur en op zaterdag van 09.00-16.00 uur. Zie de website voor het assortiment of neem vrijblijvend contact op.


www.pierikzonwering.nl

06 - 48 23 36 66

0575 - 441 900

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden