De ruime toonzaal van Meek's Meubelen in Vorden. Foto: PR
De ruime toonzaal van Meek's Meubelen in Vorden. Foto: PR

‘Na het klussen gaan mensen weer meubels uitzoeken’

VORDEN – “Het wordt gewaardeerd dat we open gebleven zijn, dat is fijn werken”, aldus Robert Meek, eigenaar van Meeks Meubelen. “Mensen zijn gemotiveerd en geïnteresseerd meubels aan het uitzoeken. Ze voelen zich op hun gemak bij ons. We hebben ook veel ruimte in onze toonzaal en het bezoek verspreid zich zo goed.”

De laatste tijd wordt het in de meubelwinkel met een assortiment binnen de klassieke en landelijke woon- en slaapstijl, weer drukker. “De eerste corona-weken was het wat rustiger, iedereen bleef thuis. Daarna werd het druk in de bouwmarkten en na het klussen gaan mensen weer meubels uitzoeken. Zij zijn veel thuis en willen toch vernieuwen, hun huis duurzamer maken. De woning is belangrijk, zeker nu ze (nog) niet met vakantie gaan. Daarom hebben we regelmatig speciale acties.”
Meeks Meubelen is volledig open gebleven, dus ook elke zondag. “We zijn ’s morgens ook niet later opengegaan of ’s avonds eerder dicht, want dan komen de mensen toch teveel tegelijkertijd. Nu was dit niet zo en mensen vinden dat prettig. Alleen zondag eerste pinksterdag zijn we gesloten, tweede pinksterdag zijn we wel open, van 11.00 tot 17.00 uur”, besluit Robert Meek.


Ruurloseweg 8-12

0575 - 55 18 79

meeksmeubelen.nl

facebook.com/MeeksMeubelen

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden