Vrouwen van Nu kijkt uit naar hervatting ontmoetingen

VORDEN - Ook Vrouwen van Nu, afdeling Vorden moet zich inhouden. Net als bij andere verenigingen willen de leden graag weer aan de slag, weer met elkaar van alles ondernemen. Dat kan al een paar maanden niet meer en onzeker is wanneer alles weer bij het oude is.

De maandelijkse avonden bij De Herberg zijn gestopt, en ook de interessegroepen komen niet meer bijeen. En dat zijn er nogal wat: de tuin-, cultuur-, reis-, lees-, kegel-, kook-, schilder-, handwerkclubs, de Nordic Walking groep en de agrarische commissie. Om nog maar te zwijgen van de workshops en cursussen die waren gepland en helaas niet konden doorgaan.
Toch gaan de leden van de vrouwenvereniging niet bij de pakken neerzitten. Sommige interessegroepen kunnen mogelijk binnenkort weer voorzichtig opstarten. Wel is het nog afwachten of in september de maandelijkse avonden van de vereniging weer kunnen worden gehouden. Deze avonden worden immers door ruim honderd leden bezocht.
Tot die tijd moeten de vrouwen het houden bij individuele contacten, een praatje over de heg, een telefoongesprek, beeldbellen, mailen, een kaartje sturen etcetera. Aandacht voor elkaar is belangrijk in deze periode, zo weten de dames. 'Zoek de kleine dingen die aan het leven vreugde en voldoening geven!', luidt het motto bij de Vrouwen van Nu, zeker in deze tijden.
De ontwikkelingen moeten worden afgewacht. Maar zodra de leden elkaar weer mogen ontmoeten pakken ze de draad op en gaan ze weer genieten van alle mooie avonden, activiteiten, workshops et cetera.
Vrouwen van Nu heeft nog vele interessante, leuke thema’s op het programma staan. Ook nieuwe leden zijn dan van harte welkom.


www.vrouwenvannu.nl/vorden

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden