Coop in Vorden bezorgt wekelijks de boodschappen bij de bewoners van De Enk. Foto: PR
Coop in Vorden bezorgt wekelijks de boodschappen bij de bewoners van De Enk. Foto: PR

Bewoners De Enk zijn blij met de Coop

VORDEN - De bewoners van De Enk zijn de Coop zeer erkentelijk voor het wekelijks gratis bezorgen van alle boodschappen.

"Toen de corona-crisis begon en wij als woonvoorziening De Enk maatregelingen moesten nemen, hield dat onder meer ook in dat de bewoners de deur niet meer uit mochten. Dat had tot gevolg dat zij geen eigen boodschappen meer konden halen en dat zorgde voor paniek onder de bewoners", zo laten personeel en bewoners van de woonvorm onder begeleiding in Vorden weten.
Toen Monique van der Voort van de Vordense supermarkt in een gesprek hoorde over deze problematiek was zij meteen bereid om te helpen en te zoeken naar een oplossing. "Fantastisch dat zij zelfs voor ons een mobiel pinapparaat heeft aangeschaft. Elke bewoner krijgt nu alles apart aangeleverd, inclusief kassabon", klinkt het vol dankbaarheid.
Vast op de vrijdagmiddag kunnen de bewoners nu hun boodschappen afhalen op de parkeerplaats van de Enk. "En ondanks dat er soms wel eens wat gemopperd wordt, omdat er een bestelling anders is, blijven jullie vrijwillig komen en kennen jullie nu onze bewoners zelfs al bij naam", zo wordt in de bedankbrief de bewondering voor deze service niet onder stoelen of banken gestoken. "Wat een fantastische service en wat helpen jullie onze bewoners hiermee. Onze dank is groot en vandaar deze Pluim."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden