Voor het logo van de Lionsclub Bronckhorst schilderde Tineke Roorda het ontwerp. Foto: Tineke Roorda.
Voor het logo van de Lionsclub Bronckhorst schilderde Tineke Roorda het ontwerp. Foto: Tineke Roorda.

Lionsclub Bronckhorst zoekt goede gemeentelijke doelen

BRONCKHORST - De Lionsclub Bronckhorst, die op 6 september 2008 werd opgericht, heeft gedurende haar bestaan jaarlijks een bijdrage kunnen doen aan diverse goede doelen. Ieder jaar werd een internationaal, een nationaal en een regionaal doel gekozen. Voor het komende Lionsjaar dat begint op 1 juli worden weer namen van doelen voorgedragen.

Keus van leden
Uit de door de leden van Lions Bronckhorst voorgedragen goede doelen werd een keuze gemaakt. De acties die met regelmaat worden opgezet zijn de huis-aan-huisverkoop van tulpen, de voor iedereen toegankelijke pubquiz en de mosselparty. Met het resultaat van deze opgezette acties kon een bijdrage worden gegeven.

Keus van inwoners Bronckhorst
Voor het kiezen van een regionaal en gemeentelijk doel wil het bestuur van de Lionsclub Bronckhorst de inwoners van de Gemeente Bronckhorst in de gelegenheid stellen om namen van goede doelen in de gemeente voor te dragen. Hieruit kan dan door de leden van de Lionsclub een doel worden gekozen, waarvoor we het komende Lionsjaar actie kunnen gaan voeren.
Het bestuur denkt hierbij aan een aansprekend en levensvatbaar project van een stichting of een vereniging binnen de gemeente Bronckhorst. De naam en de beschrijving van het project kan tot 1 juli worden opgeven op het email-adres van de Lionsclub Bronckhorst.

Voor vragen vooraf kan contact opgenomen worden met een van de leden van de Goede Doelencommissie van de Lionsclub Jaap Berenbak, 0575-452585 of Anne Pera, 0314-625203.


bronckhorst@lions.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden