Online midzomer biebfestival

ACHTERHOEK - Geen festivals deze zomer? Echt wel! De bibliotheek organiseert op de langste dag van het jaar, midzomer 24 juni, een spetterend online festival: het online midzomer biebfestival.

Dit online festival heeft zo zijn voordelen: geen 1,5 meter afstand houden en als het regent gaat het gewoon door. Eten en drinken zoveel je wilt, want je bent gewoon thuis. Even een kleine pauze? Klik gewoon op de pauzeknop; zo hoef je niets te missen. Alle festivaltenten zijn volgeboekt. Bekijk de plattegrond; je kunt overal naar binnen, want het is gratis!
Geniet van de Voorleesestafette waar het boek de Vrouwenslagerij van Ilja Gort wordt voorgelezen door de medewerkers van de bieb. Of luister naar een speciaal optreden van Gery Groot Swaaftink en optredens van diverse artiesten uit de Achterhoek. En doe ’s avonds mee met de #blijfthuisquiz op Youtube.
Bijzonder is de Boek the Party Special Edition waarin Wouke van Scherrenburg Pieter Waterdrinker, Bas Heijne en Ilja Gort interviewt over hun boeken en hun lockdown periode in Rusland en Frankrijk.
Ook voor kinderen is er genoeg te doen op het festival: ze kunnen meedoen aan het BliefThuus Tournooi van De Graafschap, er is een speurtocht en een BiebQuizChallenge. En voor de allerkleinsten is er een Voorleesmarathon. En last but not least: Frans Miggelbrink is de hele dag aanwezig om bezoekers van het festival te interviewen voor het speciale Achterhoek Biebfestival Journaal.


bibliotheek-westachterhoek.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden