RondomAutisme programma: RAS-Café

REGIO/DOETINCHEM – RondomAutisme biedt op verschillende momenten een gezellig samenzijn met als doel nieuwe mensen ontmoeten door middel van gesprekken en activiteiten, informatie uitwisselen, problemen bespreken, gezellig een praatje maken of een spelletje doen. Voor 9 juli staat Fungolf of Footgolf op het programma.

Het is bedoeld voor mensen met autisme, normaal tot hoogbegaafd, vanaf 16 jaar. De avond op 9 juli begint met een inloop vanaf 19.30 uur. De bezoeker wordt ontvangen door de vrijwilligers van het RAS-Café.

Fungolf of Footgolf is een ideaal uitje om sportief bezig te zijn. Het gaat om gezellig ongeveer 1,5 uur golfen, wie wil dat niet? De deelnemer hoeft geen ervaring te hebben, er wordt een korte uitleg gegeven, die start om 20.00 uur. Er is geen limiet gesteld aan het aantal deelnemers, echter dient iedereen op eigen gelegenheid naar Pitch & Putt Doetinchem, tegenover Broekhuizerstraat 2 in Wehl te gaan. Zorg verder voor platte schoenen (zonder hakken) en kleding waarin je vrij kunt bewegen. Neem een paraplu mee bij slecht weer. De eigen bijdrage is 4 euro, contant te betalen na de uitleg. Drankjes zijn voor eigen rekening. Het einde van de avond is rond 22.00 uur.

Voor de mensen die niet gaan golfen is de danszaal in de Gruitpoort deze avond voor maximaal 13 mensen beschikbaar. Hetzelfde protocol als op 11 juni geldt. Entree is gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening. Aanmelden is verplicht, via aanmelden@rondomautisme.nl.

Het RAS-Café is elke tweede donderdag van de maand in het kunstcafé van de Gruitpoort aan de Hofstraat 2 in Doetinchem. Het is bedoeld voor mensen met autisme, normaal tot hoogbegaafd, vanaf 16 jaar. De bezoeker wordt ontvangen door de vrijwilligers van het RAS-Café, waarna altijd rond 20.00 uur de pubquiz begint. Einde van de avond is vervroegd naar 22.00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden