Weer kerkgangers bij diensten in Dorpskerk

VORDEN - Na lange tijd alleen online diensten te hebben gevierd is de Protestantse Gemeente Vorden zondag 19 juli weer begonnen met vieringen in de Dorpskerk waarbij kerkgangers aanwezig mogen zijn. De online diensten trokken veel bezoekers, maar nu kan het beide.

De diensten op zondagmorgen om 10.00 uur kunnen in totaal door negentig mensen bijgewoond worden. Dat is net als bij andere bijeenkomsten inclusief de mensen die een taak in de dienst hebben als bijvoorbeeld de predikant en de ouderling van dienst. Ook vakantiegangers zijn welkom. Wie een dienst wil bijwonen kan zich aanmelden bij de scriba via het e-mailadres scriba@pgvorden.nl of telefonisch via 06-17787267, voor vrijdagavond 20.00 uur.
De kerkenraad van de Protestantse Gemeente Vorden is erg blij dat er nu weer ontmoeting tussen gemeenteleden mogelijk is, ook al is dat helaas nog wel met de beperkingen van 1,5 meter en alle andere voorschriften van het RIVM.
In de afgelopen tijd zijn er verscheidene acties geweest om het gevoel van saamhorigheid te ondersteunen. Geen bezoekje maar een belletje of kaartje. Ook was er een leuke actie samen met de leerlingen van De Hoge Voorde. Zij maakten meer dan honderd kaarten die door vrijwilligers zijn rondgebracht .Al met al was er toch een grote onderlinge betrokkenheid die nu ook weer tijdens de kerkdiensten voortgezet kan worden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden