In verschillende voertuigen werden de kinderen van groep acht van de Dorpsschool naar de première van hun film 'Hotel!' gebracht. Foto: PR
In verschillende voertuigen werden de kinderen van groep acht van de Dorpsschool naar de première van hun film 'Hotel!' gebracht. Foto: PR

Groep 8 Dorpsschool vertrekt met een film

VORDEN - Met een prachtige film hebben de leerlingen van groep 8 van de Vordense Dorpsschool afscheid genomen van hun basisschooltijd.

Op dinsdagavond 14 juli was de première van de eindfilm ‘Hotel!’. De avond begon met een colonne van bijzondere voertuigen waarmee de achtstegroepers naar de feestelijke avond werden gebracht. Deze trok luid toeterend door het dorp met als eindbestemming de Dorpsschool. Daar aangekomen liepen de kinderen als echte filmsterren over de rode loper naar binnen. Dit onderdeel van de avond was een grote verrassing en daarom extra bijzonder. Na aankomst genoten de leerlingen van groep 8 samen met hun ouders van de eindfilm, die in slechts zes weken tijd met veel enthousiasme was opgenomen. Een prestatie van formaat, waar de kinderen erg trots op mogen zijn.
De volgende dag namen de oudsten van de school definitief afscheid van hun basisschoolperiode. Alle andere schoolkinderen hadden zich in een erehaag opgesteld om hen uit te zwaaien. Met een traditionele fietsronde door de school lieten ze de basisschool achter zich en fietsten ze het Voortgezet Onderwijs tegemoet. Maar éérst gaan ze genieten van een welverdiende vakantie.
Het team van de Dorpsschool kan samen met de kinderen terugkijken op een warm afscheid vol hoogtepunten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden