Schilderijen van Anne kenmerken zich door één terugkerend thema: vrouwen. Foto: Anne von Drehle
Schilderijen van Anne kenmerken zich door één terugkerend thema: vrouwen. Foto: Anne von Drehle

Anne von Drehle exposeert in Dorpskerk Vorden

VORDEN/STEENDEREN - Anne von Drehle uit Steenderen is een van de eerste kunstenaars, die dit jaar in de Dorpskerk van Vorden haar schilderijen exposeert. De deuren van de Dorpskerk zijn van maandag 3 augustus tot en met zaterdag 8 augustus dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Tot voorheen waren de deuren van deze mooie kerk vanwege het coronavirus gesloten. Maar nu kan het weer en Anne von Drehle nodigt een ieder graag uit om haar in de Dorpskerk te bezoeken.

De schilderijen van Anne kenmerken zich door één terugkerend thema. Vrouwen al of niet in groepen, die samen op pad zijn en plezier in het leven hebben. In het kobaltblauw, vermiljoen of scharlaken flaneren ze op het doek. Zij hebben iets met elkaar, het zijn zussen of vriendinnen en zij genieten volop van elkanders gezelschap. De schilderijen zijn vrolijk en dynamisch en stralen een sfeer uit, waar Anne van houdt!

Anne creëert op het doek een beeld, waar mensen met plezier naar kijken. Kom langs in de Dorpskerk in Vorden en geniet van de schilderijen. Uiteraard gelden ook in de Dorpskerk van Vorden de RIVM regels.


www.annevondrehle.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden