Herman Vrielink overhandigt bloemen en een ingelijst shirt aan Rob Lucassen. Foto: PR
Herman Vrielink overhandigt bloemen en een ingelijst shirt aan Rob Lucassen. Foto: PR

Lucassen Boomkwekerij nieuwe sponsor Vorden 7

Lucassen Boomkwekerij nieuwe sponsor Vorden 7

VORDEN - De voetbalvereniging Vorden had in het seizoen 2015-2016 nog vijf seniorenteams. En terwijl de landelijke tendens uitwijst dat er steeds meer zondag-elftallen verdwijnen en de doorstroming vanuit de jeugd naar de senioren moeizaam verloopt is het bij v.v. Vorden juist de andere kant op gegaan, want dit seizoen 2020-2021 is zelfs gestart met acht seniorenteams. Twee jaar geleden kwamen de Dames 1 al bij de senioren en werd er ook al een jeugdig team bij gevoegd, dit seizoen is daar nog een extra nieuw team bij gekomen met 17 spelers van 19, 20 en 21 jaar. Zondag 13 september speelde dit team haar thuiswedstrijd tegen FC Zutphen 2 en kregen zij een nieuw tenue aangeboden met als shirtsponsor Lucassen Boomkwekerij.

Op de foto, met natuurlijk inachtneming van de 1,5 meter regel, overhandigt Herman Vrielink namens de sponsorcommissie van v.v. Vorden een bos bloemen en een ingelijst shirt aan Rob Lucassen, eigenaar-directeur van Lucassen Boomkwekerij. De voetbalvereniging Vorden is zeer verheugd met deze nieuwe sponsor en met dit nieuwe team. Na een overwinning en een nederlaag in de bekercompetitie sloot Vorden 7 haar voorbereidingsperiode af met een gelijk spel tegen FC Zutphen 2.

Vorden 1 uit de beker
Ondanks een goede wedstrijd tegen eersteklasser en uiteindelijk poulewinnaar Voorwaarts Twello is Vorden 1 er niet in geslaagd de tweede ronde te bereiken van de KNVB beker Oost. In een poule met PH Almelo (2e klas zaterdag), Bon. Boys (2e klas zondag) en Voorwaarts Twello (eerste klas zondag) hadden de geel-zwarten voorafgaand op deze laatste wedstrijd aan een punt genoeg om de tweede ronde te bereiken, aangezien de eerste twee over gaan naar de knock-out fase.
Met rust leek dit ook nog steeds een reële optie te zijn aangezien de thuisploeg met 1-0 de kleedkamers op zocht. Vorden 1 was op voorsprong gekomen door een eigen doelpunt van Voorwaarts, nadat in eerste instantie een fraaie doelpunt van Nick Ziggers was afgekeurd wegens buitenspel. In de tweede helft bracht Voorwaarts een nieuwe spits het veld in en deze oud-prof van GA Eagles maakte direct het verschil. Met twee doelpunten in de 50ste en 70ste minuut bracht hij de stand op 1-2 en zorgde er zodoende voor dat Vorden nog echt tot het gaatje moest gaan om het benodigde punt te kunnen behalen. Met de laatste krachten werd er in de slotfase nog een offensief uitgeperst en zowaar kreeg Rik Schröer uit een cornerbal van Sam Abbink nog een kans(je) om de 2-2 aan te tekenen, maar met een katachtige redding voorkwam de doelman van Voorwaarts deze treffer.
Vorden 1 is nu uitgeschakeld voor de beker en start komende zondag de competitie met een uitwedstrijd naar Hatert tegen Union. 27 september speelt het eerste elftal thuis tegen Eendracht’ 20 uit Mook.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden