Logo contactnoord.nl
Lennart Schoppers.van Circus Lorelly en Monique van der Voort van Coop Vorden promoten de actie voor een gratis toegangskaartje voor het circus. Foto: PR
Lennart Schoppers.van Circus Lorelly en Monique van der Voort van Coop Vorden promoten de actie voor een gratis toegangskaartje voor het circus. Foto: PR

Hooggeëerd publiek met Coop Vorden naar Circus Lorelly

In herfstvakantie zes voorstellingen aan Het Wiemelink

Door Jan Hendriksen

VORDEN - Vanaf maandag 21 september kunnen de klanten van Coop Van der Voort Vorden vier weken lang sparen voor een gratis tweede toegangskaartje voor Circus Lorelly. Het circus geeft in de herfstvakantie, van woensdag 21 tot en met zondag 25 oktober, zes voorstellingen op het grasveld aan Het Wiemelink in Vorden.

Bij iedere vijf euro aan boodschappen geeft Coop Van der Voort een zegel en bij vijftien zegels heeft de klant al een volle kaart. Bij 75 euro aan boodschappen totaal heeft men dus al een zitplaats ter waarde van vijftien euro. Iedereen kan zo met korting genieten van het circus. Meedoen mag zo vaak als men wil. De spaarkaarten zijn in de winkel verkrijgbaar.
Een volle kaart wordt omgeruild voor een voucher waarmee online een gratis toegangskaart besteld kan worden, samen met een betaalde kaart. Vanaf maandag 21 september is de voorverkoop via de website van het circus van start gegaan. Wie liever persoonlijk kaarten koopt kan dat vanaf woensdag 23 september doen bij Elbrink Groen en Bloem aan de Burgemeester Galleestraat 5A in Vorden. De kaarten hebben voor jong en oud dezelfde prijs: 15 euro. Coop Van der Voort Vorden zal ook bij de voorstellingen hulp bieden om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Spannend
Het was een tijdlang erg spannend of de vierde editie van Circus Lorelly in Vorden dit jaar wel door kon gaan. Door het coronavirus vielen en vallen er immers heel wat evenementen in het water. Maar het lukte toch, door versoepeling van regels en het nemen van voldoende voorzorgsmaatregelen.
Het programma van Circus Lorelly is wederom geheel vernieuwd, het decor is vervangen en zelfs de circustent is een stuk groter en luxer. Dit laatste is onder meer nodig om de anderhalve meter tussen huishoudens te kunnen waarborgen. Kinderen kunnen vooraan plaats nemen, zij hoeven immers geen afstand van elkaar te houden. De meekomende volwassenen kunnen daarachter, op veilige afstand van elkaar plaatsnemen op comfortabele stoelen.
Het programma kent allerlei nieuwe acts en disciplines. Met haar hoofd ondersteboven op de zwaaiende trapeze laat Veronica Navas kunsten zien die niet velen haar na zullen doen. De Blues Brothers toveren tijdens een knap staaltje jongleerwerk ook een lach op het gezicht van het publiek. Ontroerend en vertederend zijn de geblazen zeepbellen die als een sprookje door de tent dwarrelen.
Natuurlijk ontbreken de dieren niet in de voorstelling. Onder andere een paard en een pony laten samen in de piste een goed stukje dressuur zien. En nog twee andere unieke dieren-acts maken die het pakket compleet. Welke dieren dat zijn blijft nog even een verrassing. Natuurlijk zijn Yoshi en Clown Frasco erbij, die samen met Clown Marcello het publiek weer goed aan het lachen zullen maken.

Voorstellingen
Circus Lorelly hoopt op een goede publieke belangstelling en heeft erg veel zin om na maanden zonder voorstellingen eindelijk weer op te kunnen treden. De voorstellingen op woensdag 21, donderdag 22, vrijdag 23 en zondag 25 oktober beginnen om 14.00 uur. Op zaterdag 24 oktober vinden er twee voorstellingen plaats: om 12.00 en 16.00 uur.


www.circus-lorelly.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden