VV Vorden gaat nog drie jaar verder met Peter Kalkman van Intersport Bols. Foto: PR
VV Vorden gaat nog drie jaar verder met Peter Kalkman van Intersport Bols. Foto: PR

Druk weekend voor VV Vorden

Algemeen

Eerste zege Vorden 1, nieuw hek en verlenging kledingcontract

VORDEN - Het was afgelopen weekend druk voor VV Vorden. De eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal werd gespeeld én gewonnen, liefst vier andere seniorenteams handelden eveneens hun thuiswedstrijd af, het kledingcontract met Intersport Bols-Teamsport werd met drie jaar verlengd en hoofdsponsor BSV leverde een nieuw hekwerk op aan de 'voorzijde' van het hoofdveld.

Vorden 1 stelde zondag de eerste overwinning van dit seizoen veilig. Eendracht ’30 moest zonder punten huiswaarts. Ondanks de afwezigheid van de geschorste Bas Abbink en de geblesseerde spelers Gijs van der Veen, Roy Böhmer en Luuk Smit bracht trainer Manfred Graven toch een representatief elftal op de been met de JO19-1-spelers Dion Besselink en Nick Ziggers in de basis. Naast de invallers Sven Mulder en Kris Koning zat nog een derde JO19-1 speler op de bank: Bart Jansen.
Vorden 1 begon goed en was gelijkwaardig aan de gretige en fanatieke ploeg uit het Limburgse Mook. Waar de achterhoede vorige week in Malden tegen Union een onvoldoende haalde was deze middag juist de achterste linie het sterkste gedeelte van het elftal. Vooral jongeling Dion Besselink speelde een puike partij als voorstopper. Hij schakelde samen met Bart Stokman en Niels Rondeel de zo gevaarlijk geachte voorhoede van Eendracht’30 uit. In de 37ste minuut kreeg Vorden een vrije trap op ongeveer 25 meter van het doel. Uitblinker Sam Abbink schoot deze keihard met de wreef in: 1-0.
Toen in de 2de helft Frank Hiddink na 70 minuten de stand op 2-0 bracht groeide de hoop op de eerste drie punten van het seizoen. In het laatste kwartier hadden invaller Kris Koning en de onvermoeibare Rik Schröer nog drie goede mogelijkheden om de stand op 3-0 te brengen, maar het missen van deze kansen had geen gevolgen aangezien deze middag de achterhoede keurig ‘de nul’ hield.

Contract
Zondag werd ook het leverancierscontract met Intersport Bols-Teamsport met drie jaar verlengd. Het hele tenue van de dertig elftallen bij VV Vorden, de trainingspakken, trainingsmateriaal, tassen, polo’s en coach- en fleece-jacks van Jako, wordt geleverd via dit bedrijf uit Raalte. Door de verlenging van het contract is de uniformiteit, het geel-zwart binnen de club en de fraaie uitstraling wederom gewaarborgd.
Zaterdag had Henri Barendsen samen met enkele medewerkers/voetbalvrienden een compleet hekwerk aan de voorzijde van het hoofdveld opgeleverd. De reeds zestig jaar oude betonnen palen zijn op deze korte zijde vervangen door een fraai leunhekwerk inclusief railing om reclameborden op te hangen. Zondagmiddag werd BSV als sponsor van de week in het zonnetje gezet en werd het opgeleverde hekwerk, inclusief toegangspoortjes officieel in gebruik genomen.

De voorzijde van het hoofdveld kreeg een fraai nieuw leunhek. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant