Vorden 1 slachtoffer van knotsgekke slotfase

Algemeen

VORDEN - Vorden 1 heeft afgelopen zondag op een wel heel vreemde wijze verloren van WSV uit Apeldoorn. Vlak voor tijd leek het eerste elftal door een doelpunt van Niels Rondeel de volle buit in de wacht te slepen, maar in de 88ste en 91ste minuut werd het alsnog 1-2 voor WSV, door een vrije trap en een penalty.

Vorden bewees zichzelf een slechte dienst door dit resultaat, want waar in de gelijkwaardige wedstrijd minstens een punt terecht was geweest, stond men nu na 90 minuten met lege handen. Met een winstpartij had het team van trainer Manfred Graven op zeven punten gestaan en dat had in de zeer gelijkwaardige en spannende 2e klasse I een tweede plaats opgeleverd. Nu vinden de geel-zwarten zichzelf terug op een elfde plaats op de ranglijst met vier punten uit vier wedstrijden.
De kansen aan Vorden-zijde waren in de eerste helft voor de 18-jarige Nick Ziggers en routinier en spits Frank Hiddink, maar beiden konden het doel niet vinden. In de tweede helft leek het er lang op dat het 0-0 zou blijven en bleven echte kansen en mogelijkheden aan beide kanten uit. Tot de 85ste minuut toen Niels Rondeel na een prima combinatie prachtig de 1-0 binnenschoot. Het leek het een onverwachte meevaller te worden voor de thuisploeg, maar in de slotfase ging het alsnog helemaal fout. Allereerst werd in de 88ste minuut een vrije trap keurig binnengeschoten en in blessuretijd kreeg WSV zelfs nog een penalty, die niet werd gemist.
Door deze nederlaag waren de druiven zuur voor Vorden 1, dat aanstaande zondag wederom thuis moet spelen, tegen Concordia Wehl.