Björn Grotenhuys en Marc van der Linden. Foto: PR

Björn Grotenhuys en Marc van der Linden. Foto: PR

Lege-flessenmachine AH krijgt knop voor kunstgras

Algemeen

VORDEN - Een extra ruggensteuntje voor VV Vorden bij het bij elkaar schrapen van het bedrag dat de Vordense voetbalvereniging op tafel moet leggen voor de aanleg van het kunstgrasveld. In samenwerking met Albert Heijn Grotenhuys is de gele knop van de emballagemachine de komende drie maanden bestemd voor het kunstgrasproject.

Klanten van AH Grotenhuys die bij het inleveren van statiegeldflessen de bewuste gele knop gebruiken steunen daarmee de Vordense club. Voorzitter Marc van der Linden is zeer content met de actie: ‘Wij zijn nu twee weken bezig met de online verkoopactie van vierkante meters kunstgras en de teller staat nu al op eenderde van het bedrag dat we op 31 januari bij elkaar moeten hebben. Door deze statiegeldflessenactie samen met AH Grotenhuys hopen wij over drie maanden wederom een fraai bedrag bij te kunnen schrijven aan het kunstgrasproject en zodoende met behulp van de gehele gemeenschap Vorden het project in het voorjaar van 2021 te realiseren’.
Björn Grotenhuys beaamt de prettige samenwerking met VV Vorden: ‘Als sponsor hebben wij altijd al een goed contact met de club en via deze actie willen wij graag onze bijdrage leveren aan het kunstgrasproject. Wij hopen dat onze klanten de knop de komende drie maanden veelvuldig gaan gebruiken."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant