Foto is genomen tijdens de vogelvoeractie in 2019 toen de groep nog deur-aan-deur verkocht. Foto: O. Heusinkveld

Foto is genomen tijdens de vogelvoeractie in 2019 toen de groep nog deur-aan-deur verkocht. Foto: O. Heusinkveld

Vogelvoeractie 2.0 van jubilerende Scouting Vorden

Algemeen

VORDEN – Een bijzonder mijlpaal in een roerige periode; het 75-jarig jubileum van Scouting David G. Alford Vorden. De vereniging werkte toe naar een jubileumjaar met diverse hoogtepunten, maar dit kwam er totaal anders uit te zien. De groep ging niet bij de pakken neerzitten, maar heeft elke keer gekeken naar alles wat wél mogelijk was, uiteraard binnen alle belangrijke regels. Zo wordt ook de vogelvoeractie weer georganiseerd samen met de Welkoop in Vorden, maar in een ander jasje.

Online bestellen
Om het contact met de inwoners van Vorden en omstreken te beperken is ervoor gekozen om niet fysiek langs de deuren te gaan, maar de bestelling en betaling online te laten verlopen. Via de website van de vereniging (dga-vorden.nl/actie) kunnen de gegevens achtergelaten worden en kan er direct en veilig betaald worden via iDEAL. De scouts verwerken alle bestellingen en bezorgen het zaterdag 21 november aan huis.

Marktkramen
Een tweede mogelijkheid om een pakket vogelvoer aan te schaffen is via één van de twee kramen die op de actiedag in Vorden staan. Rond de dorpskerk en bij de Welkoop is er op zaterdag 21 november van 10.00 tot 13.00 uur een kraam te bezoeken en kan er een pakket aangeschaft worden. Uiteraard volgens de voorschriften van de overheid. Bij de marktkramen zelf kan er alleen contant betaald worden en bij voorkeur met contant geld (5 euro per pakket).

Steun juist nu de vereniging
Hiermee helpt u niet alleen de vogels in uw tuin de winter door, maar steunt u ook Scouting Vorden. Jeugdleden en leiding hopen dan ook, dat de bevolking van Vorden en omstreken juist nu weer de vogels én Scouting helpt. Meer informatie over Scouting David G. Alford en de actie is te vinden op de website van de vereniging: https://www.dga-vorden.nl/

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant