<p>Voorzitter Peter Besselink van de VOV bij de poster. Foto: PR </p>

Voorzitter Peter Besselink van de VOV bij de poster. Foto: PR

Actie #ikkooplokaal

VORDEN - Hij is vast al wel opgevallen: de poster voor Giesen Schoenmode met daarop de slogan ‘Ik Koop Lokaal’. “Het is een actie van de branchevereniging voor de schoenenwinkels”, zegt Peter Besselink, voorzitter van de Vordense Ondernemers Vereniging (VOV). “Maar wij mogen die posters ook gebruiken.”

De VOV heeft via haar eigen nieuwsbrief de winkels in het dorp gevraagd om deze posters ook op te hangen. Om zo het lokaal winkelen te stimuleren. “Sinterklaas is weer in het land. En straks komen de kerstdagen er weer aan. Wat zou het mooi zijn als iedereen zoveel mogelijk lokaal gaat winkelen. Op die manier ondersteun je de plaatselijke ondernemers.”
Met het oog op Sinterklaas en kerst biedt de VOV twee extra koopavonden: op donderdag 3 december en woensdag 23 december. “Afgestemd op de RIVM-richtlijnen zijn de winkels die aan deze koopavonden meedoen tot 20.00 uur open. Het voordeel van deze twee extra avondopenstellingen is dat de consument wat meer verspreid over de dag kan gaan winkelen”, aldus Peter Besselink.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden