Extra middageditie lezing ‘Van Pool tot Pool’
<p>Foto: Rob Reijnen</p>

Foto: Rob Reijnen

Extra middageditie lezing ‘Van Pool tot Pool’

RUURLO – Wegens de grote belangstelling voor de lezing 'Van Pool tot Pool' op vrijdag 11 december was de avond al snel bijna uitverkocht. KunstKring Ruurlo is daarom blij te kunnen melden dat natuurfotograaf Rob Reijnen bereid is gevonden om ’s middags om 14.00 uur dezelfde lezing aan te bieden. Locatie is de Theaterzaal van het Kulturhus, Nieuweweg 5 in Ruurlo.

Rob Reijnen is een gepassioneerd landschaps- en natuurfotograaf. Hij heeft meerdere keer zelf Artica en Antartica bezocht en de natuur daar prachtig in beeld gebracht. Wat voor weer het ook is, Rob brengt zijn publiek ongetwijfeld in winterse sferen met zijn presentatie over de ijzige witte wildernis van de Noord- en Zuidpool.

KunstKring Ruurlo vervult met haar cursussen, lezingen en concerten ook een sociale functie. Daarom is het streven om zoveel mogelijk alle activiteiten, natuurlijk op een verantwoorde manier, door te laten gaan. Meer informatie over de maatregelen en de kaartverkoop is te vinden op de website van KunstKring.


www.kunstkringruurlo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden