Bij Visser Mode hangt de wintercollectie in de rekken
<p>Martje Boselie (l.) en Fleur Rondeel bij de wintercollectie van Visser Mode. Foto: PR</p>

Martje Boselie (l.) en Fleur Rondeel bij de wintercollectie van Visser Mode. Foto: PR

Bij Visser Mode hangt de wintercollectie in de rekken

VORDEN – “Mensen willen er ook thuis leuk uitzien bij het Sint- en Kerstfeest”, weet Martje Boselie van Visser Mode. De collectie voor de winter- en feestdagen hangt in de winkel. “We hebben een aantal verrassingen in petto: een VIP-cheque en meerdere koopavonden.”

“Dinsdag 1 december krijgen vaste klanten een mailing met een VIP-cheque. Wie voor 149,95 euro besteedt in onze winkel, krijgt dan 30 euro korting.” Daarnaast zijn er extra koopavonden op donderdag 3 en vrijdag 4 december. “Dan is de winkel open tot 20.00 uur. Veel andere winkels zijn ook geopend en de mensen kunnen gezellig in het dorp winkelen.”
In aanloop naar Kerstmis is de winkel met verschillende kerstbomen al in kerstsfeer gehuld. "Er is een cadeautafel met sjaals, mutsen en cadeaubonnen en ook de winterjassen hebben een plek gevonden.”
Bij Visser Mode kunnen klanten nog steeds coronaproof winkelen. "Onze winkel is net buiten het centrum, maar met eigen parkeerplaatsen voor de deur. We hebben een ruime winkel, waar de paskamers ook verdeeld zijn.” Voor de kerstdagen zijn extra koopzondagen gepland: 20 en 27 december van 13.00 tot 17.00 uur is de winkel geopend.


www.visser-mode.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden