Bij Echte Bakker Van Asselt is de hele winkel een etalage
Pepernotenvlaai van Echter Bakker Van Asselt. Foto: PR
Pepernotenvlaai van Echter Bakker Van Asselt. Foto: PR

Bij Echte Bakker Van Asselt is de hele winkel een etalage

VORDEN – Elke dag zorgt Echte Bakker van Asselt in Vorden voor het dagelijks brood, koek en gebak. “Tegen het einde van het jaar komen daar het speculaas en de kerststollen bij”, vertelt Dick van Asselt, die de winkel heeft aangekleed voor het Sintfeest. De drukte voor Sinterklaas komt altijd wat later op gang, zodat de lekkernijen vers op tafel staan. “Een echte thema-etalage, zoals vijftien jaar geleden door een etaleur werd ingericht hebben we niet meer. De hele winkel is de etalage.”

Bij de bakker is voldoende ruimte om de coronaregels te volgen. “Er zijn steeds drie mensen in de winkel die worden geholpen. Over het algemeen hebben we het altijd wel druk, maar het staat niet propvol. Het heeft zich altijd redelijk verdeeld over de week”, vertelt Dick. “Soms moeten de mensen even buiten wachten, maar gelukkig hebben we voor de winkel een luifel om in ieder geval droog te staan.”
Van Asselt kan rekenen op een vaste klantenkring, voor hun dagelijkse brood. “Al zijn de wat oudere klanten wat huiverig om te komen. Mensen willen niet ziek worden, al begrijp ik dat ze niet de hele dag thuis willen zijn en ook naar buiten willen. Toch bezorgen we graag de bestelde broden aan huis.”


www.echtebakker vanasselt.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden