Langer genieten van werk van Hannah Blom in Galerie De Burgerij
<p>Werk van Hannah Blom in Galerie de Burgerij. Foto: Irene Burgers</p>

Werk van Hannah Blom in Galerie de Burgerij. Foto: Irene Burgers

Langer genieten van werk van Hannah Blom in Galerie De Burgerij

VORDEN - Vanwege succes is de solo-expositie van Hannah Blom (Amersfoort) in Galerie De Burgerij met twee weken verlengd tot en met zondag 20 december! Vier bezoekers kunnen tegelijkertijd de expositie coronaproof bekijken. De Galerie beschikt over een ‘wachtruimte’.

Autonoom kunstenaar Hanna Blom maakt werken van verweerd ijzer. Zowel in haar figuratieve als abstracte werken zoekt ze naar een spannende en niet voor de hand liggende vormentaal. Als een architect last ze ijzer tot tere grasachtige werken of stoere abstracte vormen. De huid van haar werk wordt niet verfraaid maar houdt de roestige kleur van verweerd metaal. Ook haar meer robuuste werken tonen verrassend genoeg evenwicht en harmonie. Haar oeuvre omvat zowel vrijstaande objecten die de ruimte zoeken, als wandobjecten.

Galerie De Burgerij bestaat 10 jaar! Ter gelegenheid van dit tweede lustrum heeft kunstenaar Bart Ensing (Culemborg) voor het pand van de galerie een (licht)installatie gebouwd. ‘s Avonds is het verlicht.

Galerie De Burgerij, Zutphenseweg 11. Open: vrijdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur, of - voor een tijdslot - op afspraak (06 51 11 23 90).


deburgerij-vorden.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden