Giesen Schoenmode biedt nog altijd ‘op zicht’ service
<p>Wandelschoenen in veel soorten en maten. Foto: PR</p>

Wandelschoenen in veel soorten en maten. Foto: PR

Giesen Schoenmode biedt nog altijd ‘op zicht’ service

VORDEN – “Het is hier nooit té druk”, benadrukt Robert Giesen van Giesen Schoenmode in Vorden. “Mensen uit de stad komen juist hier naar toe vanwege de rust.” Met een maximum van zes klanten kan dit worden gegarandeerd. “We zorgen dat we alles zo veilig mogelijk doen.”

De coronaregels worden nog gehandhaafd en zo ook de service. "Mensen die toch bang zijn voor corona kunnen nog steeds vragen naar de ‘op zicht' service. Ze kunnen bellen, dan overleggen we of er iemand in de omgeving is, die meerdere paren haalt om thuis te passen. Ook is er eventueel de mogelijkheid om ze te bezorgen en hoeven ze niet naar de winkel te komen. Dat geldt ook voor de ouderen in de verzorgingshuizen, die kunnen ook hun kinderen vragen om schoenen op te halen. Dan kunnen die thuis worden gepast.”
Giesen is ook het adres voor schoenreparaties, sleutelservice (de volgende dag klaar) kledingreparaties en stomerij. "Ik merk dat mensen veel bezig zijn in hun huis. Er worden meer gordijnen gebracht om te laten stomen.”
Naast schoenen verkoopt Giesen tassen, portemonnees, wandelschoenen en in deze tijd van het jaar ook pantoffels, warme wintersokken en winterpetten. "Wandelschoenen en pantoffels worden veel verkocht. Dat komt waarschijnlijk door het niet kunnen sporten en het thuiswerken.”


www.facebook.com/GiesenSchoenmode

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden