Juf Joanne Lam verlaat de Hoge Voorde en wordt directeur in Doetinchem. Foto: PR

Juf Joanne Lam verlaat de Hoge Voorde en wordt directeur in Doetinchem. Foto: PR

De Hoge Voorde neemt afscheid van juf Joanne

Algemeen

VORDEN - Na bijna twintig jaar als leerkracht op basisschool de Hoge Voorde (voorheen Het Hoge), gaat juf Joanne Lam met ingang van 1 januari als directeur aan het werk op basisschool De Huet in Doetinchem. Voor juf Joanne een mooie stap, waarmee haar grote wens in vervulling gaat.

Ooit begon Joanne als leerling haar schoolcarrière al op Het Hoge. Na de pabo in Doetinchem en wat invaljaren op scholen in de regio kwam ze op haar eigen basisschool te werken. Hier is Joanne vooral werkzaam geweest in de midden- en bovenbouw. Naast lesgeven aan de reguliere groepen, ligt haar passie bij passend onderwijs verzorgen voor kinderen, die met grotere sprongen door de lesstof kunnen gaan.
Helaas is het vanwege de maatregelen rondom corona niet mogelijk om persoonlijk afscheid te nemen. "Toch willen we iedereen de mogelijkheid geven haar te bedanken en te groeten door middel van het sturen van een videoboodschap en/of een kaart of e-mailbericht", meldt Monique Bakker van de Vordens basisschool. "We zullen deze berichten verzamelen en ervoor zorgen dat ze op een mooie manier bij Joanne terecht komen. U kunt de digitale bedankjes tot 14 december sturen naar: l.grootjebbink@skbg.nl onder vermelding van ‘afscheid juf Joanne’."

Iets via de post sturen kan ook; dat mag naar Basisschool De Hoge Voorde, t.a.v. Afscheid juf Joanne, Het Hoge 36, 7251 XX in Vorden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant