Kerstcommissie zorgt voor een beetje warmte
<p>Irene Burger, voorzitter van de kerstcommissie, overhandigt een kerstboeket aan de bewoners van Zozijn (locatie De Zon). Foto: Karin Krijt-Garritsen</p>

Irene Burger, voorzitter van de kerstcommissie, overhandigt een kerstboeket aan de bewoners van Zozijn (locatie De Zon). Foto: Karin Krijt-Garritsen

Kerstcommissie zorgt voor een beetje warmte

VORDEN - De Vordense Ondernemersvereniging heeft zeven intramurale woon- en zorginstanties in Vorden blij gemaakt. Op woensdag 21 december brachten enkele kerstcommissieleden van de VOV kerstkaarten en kerststukken. Voor elke bewoner en verzorger een kaart en per locatie tenminste één mooi kerstboeket voor in de woonkamers of op de keukentafel.

Elk jaar zorgt de kerstcommissie van de VOV voor een mooi verlicht dorp en organiseert ze de kerstmarkt. Alles om sfeer en levendigheid te bieden aan de inwoners van Vorden. Uiteraard kan de kerstmarkt dit jaar niet doorgaan, maar stilzitten zo vlak voor kerst, dat is niets voor de kerstcommissie. Dus lieten zij kerstkaarten drukken voor alle bewoners en verzorgers van de Vordense intramurale woon- en zorginstanties. Ook werden er kerststukken gemaakt, die de commissieleden met kerstmuts op woensdag rondbrachten. Irene Burger, voorzitter van de Kerstcommissie: “We zijn niet de kerstman, zoals een van de bewoners uitriep toen ik binnenkwam, maar we hopen toch een glimlach en wat warmte te brengen bij iedereen.”
De kerstcommissie had weer veel plannen voor de kerstmarkt van dit jaar. Die gaan niet verloren: ze worden gewoon meegenomen naar volgend jaar om er dan weer een schitterende kerstmarkt van te maken.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden