VV Vorden wil ook nog van de laatste stukjes af
<p>Het kunstgras van Veld 3 is bijna verkocht. Foto: PR<br><br></p>

Het kunstgras van Veld 3 is bijna verkocht. Foto: PR

VV Vorden wil ook nog van de laatste stukjes af

Eind is in zicht voor verkoopactie van vierkante meters kunstgras

VORDEN - Er is nog slechts een week te gaan, maar het vertrouwen bij VV Vorden is groot dat de sponsoractie voor de aanleg van het kunstgrasveld een succes gaat worden. De opbrengst van de online verkoopactie van vierkante meters kunstgras is inmiddels de 70 mille ruimschoots gepasseerd en het einddoel van 80.000 euro is in zicht. “Wij moeten nu nog even alle energie leggen in de laatste eindspurt en dan kan er op maandag 1 februari met alle vertrouwen gestart worden met de aanleg”, aldus voorzitter Marc van der Linden.

De voetbalvereniging Vorden zei vorig jaar zomer tijdens de ledenvergadering definitief ja tegen het Kunstgras-project, dat voorziet in de aanleg van een kunstgras- en pannaveld op de plek van het huidige derde veld. Ondanks een substantieel bedrag vanuit de gemeente Bronckhorst moest een flink gedeelte van de totale opdrachtsom opgebracht te worden door de vereniging zelf. Vanuit de club werden daar diverse plannen en acties voor bedacht en uitgezet. De grootste en belangrijkste was de online verkoopactie van vierkante meters kunstgras. Iedereen kon voor 10 euro een stukje kunstgras op naam kopen. De actie startte op 15 oktober en het eindbedrag is bijna bereikt.

Verloting
De online verkoop is tot nu toe erg succesvol verlopen met in totaal al meer dan 600 donaties, variërend van het standaard bedrag van 10 euro tot enkele duizenden euro’s. Deze verkoopactie is eveneens een verloting want achter elke aanschaf van een m2 kunstgras zit ook een uniek ‘ID’. Met deze unieke nummers zal in het weekend van 18-19 april de trekking plaatsvinden. De verloting heeft een aantal prachtige prijzen zoals een e-bike, laptop, iPhone en een horecabon t.w.v. 200 euro en tientallen kleinere prijzen.
“Deze verloting is niet direct bij iedereen doorgedrongen en door de coronamaatregelen hebben wij ook de plannen rondom de trekking van deze verloting steeds moeten wijzigen. Maar naast de steun voor onze club en het kunstgrasproject zijn ook de prachtige prijzen een goede reden om nu nog in deze laatste week van de actie een metertje aan te schaffen”, zeggen penningmeester Kees Jansen en Joris Jansen van den Berg als bestuurslid ‘Sponsoring’.

Penaltystippen
“In deze laatste week van januari hebben wij eveneens nog een aantal ‘speciale’ plekken te koop aangeboden, waaronder de vier cornervlaggen en de beide penaltystippen. “Als je altijd al je eigen cornervlag had willen hebben of een ware penaltystip in je bezit wilt hebben, dan heb je nu de kans om deze ‘op naam’ te zetten via de online verkoopactie”, aldus Kees Jansen. “Stel dat je met een groep spelers, bijvoorbeeld de lagere elftallen die in totaal met zestig spelers zijn, de club nog één keer wil steunen dan is dit een prachtige manier. Maar dat kan natuurlijk ook als de gehele groep A-junioren, alle ouders van een jeugdteam, een vriendengroep, aantal medewerkers per bedrijf, vereniging of vaste supportgroep. Ook zij kunnen op zondagmiddag met elkaar nog één keer een bedrag ‘lappen’ om de club te steunen en zelf de kans te maken op een fraaie verlotingsprijs.

Aanwinst
‘Het kunstgras- en pannaveld wordt niet alleen een prachtige aanwinst voor de voetbalclub. Ook de vmbo-school ’t Kompaan, andere sportverenigingen, ouderenorganisaties of bedrijven kunnen zo direct profiteren van dit altijd te bespelen veld. Het zal dus een echte aanwinst zijn voor de gehele gemeenschap Vorden. Vandaar dat wij hopen dat er ook nog donaties komen van buiten onze vereniging, die met een simpele muisklik al voor een tientje gerealiseerd kunnen worden. Wij zijn dolenthousiast over dit project en zijn al twee maanden bezig met vele tientallen vrijwilligers met de voorbereidingen op de start per 1 februari. Voor onze vereniging kan het niet snel genoeg aangelegd worden, maar dan willen we nog wel graag deze eindspurt van de kunstgras verkoopactie inzetten. Ga dus naar onze site of ga op je smartphone naar de doneersite en steun onze club nog éénmaal met dit prachtige project’, aldus voorzitter Marc van der Linden.


https://ikdoneervoor.nl/vvvorden

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden