<p>Prins Chris de Eerste en adjudant Patryk de Eerste kwamen hoogstpersoonlijk aan de deur. Foto: PR </p>

Prins Chris de Eerste en adjudant Patryk de Eerste kwamen hoogstpersoonlijk aan de deur. Foto: PR

‘Gekostumeerd Dineren’ blikt zeer tevreden terug

VORDEN - Zaterdag 13 februari was het dan zover. Alle voorbereidingen waren getroffen: pannen vol voedzame vitaminen, verstopt in de stamppot; prins Chris de Eerste en adjudant Patryk de Eerste in vol ornaat met bijpassend mondkapje en een winterklaar rijtuig. En daar gingen ze!

Met gezwinde spoed want ruim 111 bestellingen bezorgen in Medler, Kranenburg en Vorden bleek best een (polonaise-logistieke) uitdaging voor de nog jonge prins. Gelukkig lukte alles, tot volle tevredenheid van velen. Prins Chris en adjudant Patryk hadden ter herinnering elke bestelling voorzien van hun foto’s en de boodschap: “Eet smakelijk” en “Tot volgend jaar”. Alaaf!
De organisatie (café-restaurant ’t Wapen van ’t Medler en een paar verdwaalde aardappelschillers) was zeer tevreden. Prins en adjudant werden verrast door een aantal prachtig uitgedoste ‘gasten’ die hun beste beentje voorgezet hadden en er een heus ‘Gekostumeerd Dineren verkleed- en versierfeestje in Corona tijd’ van hadden gemaakt.
Na afloop kregen de initiatiefnemers geweldige reacties: “De stamppot was heerlijk lekker”, Hulde aan kok Peter”, “Wat een supergoed idee in deze tijd. Hopelijk volgend jaar weer in de zaal bij elkaar in het Medler”.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden