<p>Jacqueline Nibbelink is van alle markten thuis: catering, mooie diners, bruiloften, het maakt niet uit, niks is haar te gek. Foto: PR</p>

Jacqueline Nibbelink is van alle markten thuis: catering, mooie diners, bruiloften, het maakt niet uit, niks is haar te gek. Foto: PR

Jacqueline Nibbelink viert zilveren jubileum bij Hotel Bakker

VORDEN - Jacqueline Nibbelink is van alle markten thuis: catering, mooie diners, bruiloften, het maakt niet uit, niks is haar te gek. Ze is zondag 7 maart op de kop af precies 25 jaar in dienst bij Hotel Bakker.

Door Jan Hendriksen

De in het Twentse Ambt-Delden geboren medewerkster (1967) volgde na de lagere - en middelbare school de opleiding voor ‘Gastvrouw’ die ze met met vlag en wimpel afrondde. Voordat ze bij Hotel Bakker in dienst trad had Jacqueline al ruime ervaring opgedaan in het Sauerland en bij Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden. Nu 25 jaar later rijdt ze nog steeds met veel plezier in haar droomauto ‘Mini Cooper’ naar Hotel Bakker.

Humor
Jacqueline staat ook bekend om haar grote gevoel voor humor. Dat blijkt wel als er een themafeest gegeven wordt. Ze is dan altijd helemaal uitgedost. Jacqueline vindt het ook prachtig om met de cateringvrachtwagen van Hotel Bakker op de gekste plekken te manoeuvreren, maar wel altijd met oog voor het mannelijk schoon. Daardoor heeft ze per ongeluk het bordje van de Insulindelaan wel eens over het hoofd gezien. Zorgzaamheid is nog een belangrijke eigenschap van Jacqueline. Ze is voor haar twee kinderen, partner en ouders een echte steun en staat altijd voor iedereen klaar.

Mouwen opstropen
Verder is het overduidelijk dat Jacqueline van klussen houdt. In de eerste corona-lockdown van vorig jaar gaf ze haar hele huis van boven tot onder een ‘make-over’. En nu stroopt ze de mouwen op om bij Hotel Bakker het damestoilet te helpen renoveren en de tuin op orde te maken. Dit alles met een brede lach op haar gezicht.
Ze is tevens dol op koopjes gezien haar collectie bloesjes en schoenen, altijd topmerken voor kleine prijsjes. Jacqueline heeft namelijk 27 witte bloezen, vijftien zwarte rokjes en tien paar zwarte schoenen en dat allemaal alleen al voor het werk. Haar collega’s vragen zich daarom wel eens af hoe de kledingkast er thuis uitziet.

Negende
Jacqueline Nibbelink is al de negende op rij die 25 jaar in dienst is bij Hotel Bakker. Dat zegt veel over de samenwerking met alle collega’s en de familie Bakker. Liesbeth Geubels-Bakker: “Jacqueline is onze rots in de branding. Niks is haar te veel, altijd goedlachs. Een heel trouwe medewerkster en vakvrouw tot en met. We hopen dat we nog lang met haar samen mogen blijven werken.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden