<p>De beide beachvelden van Dash worden in gereedheid gebracht; er kan vanaf 6 april worden gevolleybald. Foto: PR</p>

De beide beachvelden van Dash worden in gereedheid gebracht; er kan vanaf 6 april worden gevolleybald. Foto: PR

Volleyballers Dash kunnen nu ‘beachen’

VORDEN - Bij volleybalvereniging Dash kan er vanaf 6 april worden gestart met de beach-trainingen. In coronatijd een mooi alternatief voor de Vordense volleyballers om toch plezier te kunnen beleven aan hun sport. Er zijn twee beachvelden aangelegd waarin de teams in de samenstelling van dit seizoen het seizoen afsluiten de komende twee weken. Daarna, vanaf 19 april, worden de trainingsgroepen gevormd, van waaruit de nieuwe teams voor komend seizoen worden ingedeeld.

Op zaterdag is het veld beschikbaar voor teams die extra willen ‘beachen’; voor leden en sponsors is dit gratis, voor niet-leden kost dit 10 euro per uur per veld. Via www.vvdash.nl agenda kan men een reservering maken. Voor C en CMV jeugd moet een begeleider/ouder aanwezig zijn. Wie doordeweeks, overdag wil beachen kan dat laten weten in de app.

Leden boven de 27 jaar mogen met maximaal 4 personen op 1 veld (2 tegen 2) trainen, met anderhalve meter afstand. Voor leden onder de 27 geldt de anderhalve meter afstand niet op het beachveld, ook is er geen maximaal aantal spelers onder de 27 op 1 veld. Erbuiten wel. Ook andere corona-maatregelen zijn van kracht, waaronder het desinfecteren van de handen alvorens te gaan trainen of spelen en het elkaar ruimte laten bij het betreden en verlaten van het speelveld.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden