Harmonie Vorden doet beroep op donateurs

VORDEN - Veel Vordenaren verwachten rond deze tijd een afgevaardigde van Harmonie Vorden aan de deur die de donateursgelden op komt halen. Deze donaties zijn elk jaar weer belangrijk. Hierdoor kan de Harmonie actief blijven en kan iedereen in Vorden van de muziek genieten tijdens bijvoorbeeld Koningsdag of de intocht van Sinterklaas.

Echter als gevolg van het coronavirus is Harmonie Vorden ook dit jaar weer genoodzaakt om af te wijken van de normale gang van zaken. Omdat het op dit moment niet mogelijk is om de donateursgelden persoonlijk te incasseren gaat Harmonie Vorden bij de donateurs langs met een brief met het verzoek om deze keer de bijdrage over te maken.
Harmonie Vorden is vaak aanwezig bij de dorpsactiviteiten en is daarmee een verlengstuk van de Vordense samenleving. De muziekvereniging roept iedereen die ook zo geniet van de gemoedelijkheid in Vorden met haar dorpse karakter op de Harmonie te steunen door donateur te worden. Aanmelden kan via de website onder het kopje Contact.


www.harmonievorden.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden