<p>Het gaat nog steeds zeer voorspoedig met de aanleg van het kunstgrasveld op sportpark &lsquo;t Grote Veld van voetbalvereniging Vorden. Zo werd vorige week het hele &lsquo;leunhekwerk&rsquo; rondom het aangelegde kunstgrasveld en veld 2 geplaatst. Foto: Johan Bolink </p>

Het gaat nog steeds zeer voorspoedig met de aanleg van het kunstgrasveld op sportpark ‘t Grote Veld van voetbalvereniging Vorden. Zo werd vorige week het hele ‘leunhekwerk’ rondom het aangelegde kunstgrasveld en veld 2 geplaatst. Foto: Johan Bolink

(johanbolink.nl)

VV Vorden verlengt kunstgrasactie

Extra geld nodig voor verdere verbetering accommodatie

Door Jan Hendriksen

VORDEN - Voetbalvereniging Vorden doet een extra beroep op de inwoners van Vorden. De aanleg van het kunstgrasveld heeft mede als gevolg van de coronacrisis de reserves flink geteisterd. Daarom wordt de kunstgrasactie verlengd, ook al was de vereniging al bijzonder opgetogen over het ingezamelde bedrag van 90.000 euro. De trekking van de verloting, die aan de actie is gekoppeld, is uitgesteld tot 12 juni. Het prijzenpakket is verder uitgebreid.

Voorzitter Marc van de Linden van voetbalvereniging Vorden laat weten dat de vereniging natuurlijk nu al erg blij is met het behaalde inzamelbedrag voor het project ‘Kunstgrasveld’. “Maar desondanks willen wij toch nog één keer een beroep op Vorden doen omdat we onze reserves hebben moeten aanspreken voor het project. Geld dat wij eigenlijk bedoeld hadden voor de verduurzaming/verbetering van onze accommodatie. Om deze veranderingen toch nog te kunnen realiseren geven wij de kunstgrasactie daarom nog één keer een impuls.”

Leunhekwerk
Het gaat nog steeds goed met de aanleg van het kunstgrasveld op sportpark ‘t Grote Veld. Geheel volgens schema zijn diverse onderdelen inmiddels opgeleverd. Vorige week is het ‘leunhekwerk’ rondom het nieuwe kunstgrasveld en veld 2 geplaatst. Tevens zijn de ballenvangers van hekwerk voorzien. Ook het pannaveld krijgt het vaste (verhoogde) hekwerk en de vrijwilligers zijn afgelopen zaterdag begonnen met het aanleggen van het ‘evenementenplein’ tussen het kunstgrasveld en de accommodatie.
Doordat vorig jaar het inzamelbedrag van 90.000 euro werd gehaald uit de verkoop van vierkante meters van het nieuwe veld kon er eind januari definitief gestart worden met de realisering van het project ‘Kunstgrasveld’, inclusief een ‘pannaveldje’, omheining veld 2, led-verlichting op het kunstgrasveld, oefenstrook en oefenhoek en een ondergrondse sproei-installatie op veld 1 (hoofdveld) en veld 2. “Wij hadden voor het project echter als streefbedrag 120.000 euro staan omdat er ook nog wensen waren voor het masterplan B, de verduurzaming/verbetering van onze accommodatie. Dat bestond uit een invalidentoilet, een nette en toegankelijke EHBO-ruimte, een goed materialenhok, een veiliger looproute vanuit de kleedkamers en extra kleedruimte", aldus Van der Linden.

Tien extra prijzen
"En mede doordat de sponsorcommissie er de laatste weken in is geslaagd om tien extra prijzen te bemachtigen voor de verloting die aan de verkoop van de vierkante meters kunstgras was gekoppeld, hebben wij besloten om de online-verkoop van de vierkante meters kunstgras en daarmee tevens een lotnummer voor de verloting weer ‘open’ te zetten. We gaan dus voor een grandioze vernieuwde verloting waarvan de trekking in principe in eerste instantie voor afgelopen weekeinde op de agenda stond”, verduidelijkt de Vorden-voorzitter de verlenging van het ‘Kunstgrasproject’. De trekking van de verloting is nu op 12 juni.

Prijzenpakket
Het dan ook mogelijk om vanaf heden weer vierkante meters kunstgrasveld te kopen en daarmee direct kans te maken op één van de maar liefst zestig verlotingsprijzen. Het prijzenpakket bestaat naast de elektrische fiets als hoofdprijs uit onder meer een supersnelle laptop, de nieuwste iPhone, een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn Grotenhuys, een leren tas, een gratis tankbeurt, overnachtingen in een stacaravan, een ballonvaart en diverse dinerbonnen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden