Ratti/Socii biedt 7 tegen 7 vrouwenvoetbal aan

KRANENBURG - Al ruim 45 jaar is er een vrouwenafdeling actief bij voetbalvereniging Ratti, en ook Socii heeft al jaren ervaring met een vrouwenelftal. Sinds drie jaar is er een samenwerkingsverband tussen beide clubs en zijn alle dames samengevoegd tot twee zondagteams.

Er is echter een groeiende groep van vrouwen die graag voetballen maar niet meer wekelijks een wedstrijd kunnen of willen spelen. Daarom is besloten om met ingang van volgend seizoen een zevental in te schrijven dat een aantal keren in het voor-en najaar in toernooivorm op de vrijdagavond gaat spelen. Dit is ook een mooie manier voor oud-voetbalsters om toch nog zo af en toe een balletje te tikken in een recreatieve setting. In eerste instantie wordt een 18+ team ingeschreven, bij voldoende animo kan er ook een 30+ team gestart worden.
Wie daar enthousiast van wordt kan contact opnemen via het wedstrijdsecretariaat van één van beide clubs, te vinden op hun websites. Ook is iedereen welkom om een keer mee te komen trainen. Dat is voorlopig op donderdagavond van 20.00 tot 21.15 uur en op zondag van 11.00 tot 12.30 uur bij Ratti, met inachtneming van de coronamaatregelen.


www.ratti.nl
www.svsocii.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden