Kledingbank Zelhem weer ‘gewoon’ open

ZELHEM - De Kledingbank Zelhem is weer 'gewoon' open. Er hoeft geen afspraak meer gemaakt te worden en door de versoepelingen kan vanaf de laatste zaterdag in mei ook de zaterdagopenstelling weer ingaan.

Wel zijn er nog steeds maatregelen. Vanwege de kleine ruimte mogen er maar twee klanten per keer naar binnen. Het kan dus zijn dat mensen buiten even moeten wachten. Naast de basisregels als handen wassen, 1,5 meter afstand, mondmaskers op en bij klachten blijf thuis, wordt ook een tijdblok van 20 minuten per persoon gehanteerd. Zo krijgt iedereen de kans om kleding uit te zoeken.
Kleding brengen kan ook weer tijdens de openingstijden. Verzocht wordt om dit achter af te geven. Zo wordt het winkelen van de klanten in de winkel niet verstoord en kan de 2-klantenregel beter worden nageleefd.

Zomerkleding
Op dit moment heeft de Kledingbank heel veel zomerkleding, die voor 0,50 euro per stuk weg mag. Er zal ook wel eens wat nieuwe kleding en schoenen tussen zitten want een winkelier heeft kleding en schoenen gedoneerd die overjarig zijn. Uiteraard is het halen van kleding en schoenen voor klanten van de voedselbank gratis tot twintig stuks per gezin. Het aantal bezoeken aan de kledingbank is niet beperkt.
De Kledingbank, aan de dr. Grashuisstraat 15 in Zelhem, is iedere dinsdag open van 13.00 tot 14.30 uur en op de laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie op de facebookpagina “Kledingbank Zelhem”.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden