<p>Vrijwilligers plaatsen ijzeren matten in het leunhekwerk. Foto: PR</p>

Vrijwilligers plaatsen ijzeren matten in het leunhekwerk. Foto: PR

Voetbalvereniging Vorden doet de zoveelste NLDoet

VORDEN - Afgelopen zaterdag was het weer NLdoet: de landelijke vrijwilligersdag van het Oranjefonds. In het hele land konden vrijwilligers allerlei klussen uitvoeren om verenigingen, stichtingen, buurten, scholen, ziekenhuizen en particulieren te helpen. Ook bij de voetbalvereniging Vorden. maar daar lijkt het de afgelopen maanden wel elk weekend NLdoet.

Op het sportpark was er weer een klussendag georganiseerd in het kader van het kunstgrasproject. De vrijwilligers hadden afgelopen zaterdag betere omstandigheden dan bijvoorbeeld een week eerder, want nu kon er de hele dag onder een heerlijk voorjaarszonnetje worden gewerkt, terwijl vorige week de regen gestaag naar beneden viel en dat ook nog eens met windkracht 7.
Net als op de zaterdagen in maart en april konden aan het einde van de dag enkele onderwerpen worden ‘afgevinkt’. Er zijn ijzeren matten geplaatst in het leunhekwerk om het tweede veld, alle palen daarvan zijn extra bevestigd, het net is geplaatst in de ballenvanger bij het evenementenplein, het hek is geplaatst en de veertien (lantaren)palen voor de ballenvanger achter het hoofdveld zijn geschuurd en geverfd. Er is dus weer hard gewerkt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden