Informatiepunt bieb geeft Digihulp

HENGELO/DOETINCHEM - Bibliotheek West-Achterhoek opent op 14 juni het Informatiepunt Digitale Overheid en andere Digihulp.

Het Informatiepunt Digitale Overheid en andere Digihulp is er om te helpen met het regelen van zaken met de overheid via de computer, bij vragen over videobellen en online bankieren of het downloaden van E-books. Deze mogelijkheid is vooral nuttig voor mensen die niet digitaal vaardig genoeg zijn en nergens terechtkunnen met een vraag over de Digitale Overheid. Het informatiepunt geeft direct inlichtingen waarmee de mensen verder kunnen of verwijst door naar de juiste organisatie. De hulp is gratis en een lidmaatschap van de bieb is niet vereist.
Het spreekuur in Doetinchem is op maandagmiddag van 14 tot 16 uur en op woensdagmorgen van 10 tot 12 uur. In Hengelo kan men op woensdagmiddag van 14 tot 16 uur met vragen terecht. Daar moet wel een tijd voor gereserveerd worden, via de website of telefonisch bij de klantenservice: 0314-333445.
Vragen kunnen ook worden gemaild aan IDO@bibliotheekwestachterhoek.nl. Geprobeerd wordt deze binnen drie werkdagen te beantwoorden. Voor computer-, smartphone- of tabletvragen kan men gratis bellen met de landelijke Digihulplijn: 0800-1508.
Uitgebreide informatie is te vinden op onderstaande website.


bibliotheekwestachterhoek.nl/spreekuren

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden