<p>Vissen met de Zomerviskaravaan in Vorden, bij het Biesterveld. Foto: PR</p>

Vissen met de Zomerviskaravaan in Vorden, bij het Biesterveld. Foto: PR

Zomerviskaravaan komt naar Vorden

VORDEN - Visvijver Biesterveld is op zaterdag 24 juli het toneel van een geweldig vis-evenement. Deze dag is onderdeel van de Zomerviskaravaan en wordt georganiseerd in samenwerking met HSV De Snoekbaars. Het event is bedoeld voor kinderen tot en met 14 jaar die gek zijn van sportvissen en daar graag alles over willen weten.

De dag duurt van 09:30 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus kinderen die zich hebben aangemeld kunnen binnenlopen wanneer ze willen. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moeten ze wél zelf meenemen. Inschrijven is verplicht, en er kunnen maximaal 75 kinderen meedoen.

ZomerVISkaravaan
In het hele land vinden in de maanden juli, augustus en september ééndaagse vis-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, op een juiste wijze een vis leren onthaken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator, leren werpen en alles aan de weet komen over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van vismeesters en visjuffen kunnen kinderen ook zélf vissen. Ze gaan allemaal naar huis met een rijk gevulde goodiebag en maken ook nog eens kans op een gratis hengel.
Meer informatie over de Zomerviskaravaan en de locaties van alle vis-events is te vinden op onderstaande stekkie-website. Daar kunnen ouders ook hun kind inschrijven voor deelname.

Protocol
Voor het vis-event van de Zomerviskaravaan wordt door Sportvisserij Nederland het protocol ‘Verantwoord sporten bij Hengelsportverenigingen’ gehanteerd dat te vinden is op de website van de organisatie. Meer informatie over de ZomerVISkaravaan via e-mail: Hansma@sportvisserijnederland.nl of Hampsink@sportvisserijnederland.nl. Het doorgaan van de dag hangt af van toestemming van de gemeente vanwege de dan geldende coronaregels.


www.stekkie.nl
https://www.sportvisserijnederland.nl/corona/  

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden