<p class="NieuwsKop4" pstyle="NieuwsKop 4">Bj&ouml;rn Grotenhuys en Marc van der Linden. Foto: PR<br><br></p>

Björn Grotenhuys en Marc van der Linden. Foto: PR

AH Grotenhuys nieuwe hoofdsponsor VV Vorden

VORDEN - Sinds 1 juli is AH Grotenhuys Vorden hoofdsponsor van voetbalvereniging Vorden en tevens shirtsponsor van het eerste elftal. Vorige week woensdag zette eigenaar Björn Grotenhuys zijn handtekening onder het nieuwe contract, dat zijn supermarkt voor tien jaar aan de vereniging verbindt. Dat gebeurde op het Sportpark, voorafgaand aan de algemene ledenvergadering.

Hiermee wordt AH Grotenhuys, na Kluvers Sport Totaal (1984-1988), Sorbo (1988-1992), Bar Bodega ‘t Pantoffeltje (1992-1996) en Barendsen/BSV (1996-2021) de vijfde hoofdsponsor in de geschiedenis van de club. AH Grotenhuys Vorden was al een belangrijke sponsor van  VV Vorden vanaf het moment dat Björns ouders Wilbert en Yvonne de supermarkt nog onder de naam Super de Boer voerden. Onder leiding van Björn Grotenhuys, die de zaak voorzette nadat zijn vader in december vorig jaar was overleden, zal de naam van zijn bedrijf tot en met het seizoen 2030-2031 op het shirt van het eerste elftal prijken.

Uitgangspunten
“Het ondertekenen van dit sponsorcontract is echt een prachtig moment voor AH Grotenhuys, maar ook voor mij persoonlijk”, aldus Björn Grotenhuys. “Dit hoofdsponsorschap past precies bij de twee uitgangspunten die ik graag wil uitdragen, net als in het verleden mijn vader en mijn moeder. Ten eerste willen wij als AH Grotenhuys iets betekenen voor de gemeenschap Vorden in de vorm van ondersteuning en samenwerking met verenigingen en ten tweede wil AH Grotenhuys zich nog beter en breder positioneren als dé supermarkt voor Vorden en directe omgeving. Daarnaast ben ik als voetballiefhebber en (oud-)lid natuurlijk heel blij met dit nieuwe hoofdstuk, want net als mijn vader heb ik vele jaren bij VV. Vorden gevoetbald, hebben wij beiden als trainer veel tijd doorgebracht op de club, heeft mijn moeder ook nog een aantal jaren als vrijwilliger in de kantine gestaan en heb ik door de vele vrienden en kennissen nog steeds een warme band met de club”, aldus Björn.

Diepgeworteld
Ook voorzitter Marc van der Linden is zeer te spreken over het tienjarig sponsorcontract met  AH Grotenhuys Vorden. “Maar liefst 25 jaar heeft de naam van Barendsen/BSV op het shirt van ons eerste elftal gestaan en dit voorjaar moesten wij na maar liefst 48 jaar (!) afscheid moeten nemen van deze trouwe en zeer betrokken (hoofd)sponsor. Het doet ons als vereniging zeer deugd dat wij, ondanks de trieste en verdrietige aanleiding, zo snel en met ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden in de persoon van Björn en AH Grotenhuys Vorden.. Nieuw is eigenlijk niet het goede woord, want ook AH Grotenhuys is al vele jaren (vanaf het begin als Super de Boer in 1993) sponsor van onze club, maar dat maakt dit nieuwe contract juist ook zo bijzonder. Want onze nieuwe hoofdsponsor is wederom een Vordens bedrijf dat diep geworteld is in de Vordense gemeenschap en onze vereniging heeft in de persoon van Björn een ware voetbal- en VV Vorden-liefhebber aan het roer.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden