<p>Joris Jansen van den Berg (links) laat namens de sponsorcommissie van VV Vorden samen met Thijs Bleumink van Profile Bleumink Vorden het winnende lotnummer zien dat gekoppeld is aan de E-Bike als hoofdprijs van de verloting. Foto: PR</p>

Joris Jansen van den Berg (links) laat namens de sponsorcommissie van VV Vorden samen met Thijs Bleumink van Profile Bleumink Vorden het winnende lotnummer zien dat gekoppeld is aan de E-Bike als hoofdprijs van de verloting. Foto: PR

Meer dan een ton dankzij de penaltystip

Speciale veiling sluit verloting rond kunstgrasactie VV Vorden af

VORDEN - Tijdens de vrijwilligersavond, afgelopen zaterdag, ter afsluiting van het seizoen 2020-2021 is de definitieve opbrengst van de m2 kunstgras verkoopactie van VV Vorden door de grens van een ton heengegaan. Dankzij de speciale verkoop van de penaltystip en een cornervlag, die door spreekstalmeester Joris Janssen van den Berg werden geveild na de trekking van de aan de actie gekoppelde verloting.

In totaal was er voor 93.900 euro aan vierkante meters kunstgras à tien euro verkocht, een fantastisch bedrag. Maar de veiling van die twee speciale plekken zorgde voor een extra bonus. Joris Janssen van den Berg bracht ze als een volleerd veilingmeester onder de hamer en wist er 7.100 euro voor binnen te halen, waarmee een magische grens werd overschreden: 101.000 euro is er uiteindelijk op de teller komen te staan.
Eerder op de avond was al de trekking verricht van de loterij. Aan iedere verkochte m2 was een lotnummer verbonden. Deze staan allemaal vermeld op de website van VV Vorden. In totaal waren er 95 prijzen beschikbaar gesteld door diverse sponsoren. Deze prijzen met de bijbehorende winnende lotnummers staan eveneens op de website van VV Vorden vermeld, zodat iedere koper kan zien of hij/zij een prijs heeft gewonnen. Ze zijn de komende drie dinsdagavonden tussen 19.00 tot 20.00 uur op te halen in de kantine. Mochten er prijzen overblijven dan zoekt de club via het gekoppelde e-mailadres contact met de winnaar.
De drie hoofdprijzen zijn gevallen op de volgende lotnummers:
- 603-149 E-Bike Profile Bleumink
- 500-31 IPhone 11 Pro 64 GB
- 400-288 1 minuut gratis winkelen Albert Heijn Grotenhuys Vorden


https://www.vvvorden.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden