<p>Wielrenners van Toerclub Steenderen gingen op de fiets naar Schiermonnikoog om hun kleding te presenteren aan hun sponsor. Foto: TC Steenderen</p>

Wielrenners van Toerclub Steenderen gingen op de fiets naar Schiermonnikoog om hun kleding te presenteren aan hun sponsor. Foto: TC Steenderen

Toerclub Steenderen presenteert zich op Schiermonnikoog

STEENDEREN/SCHIERMONNIKOOG - Eerder stond in deze krant geschreven dat de Toerclub Steenderen voor hun ploegpresentatie naar Schiermonnikoog zou fietsen. Wie het eerste weekend van september op Schiermonnikoog heeft doorgebracht kon er dan ook niet onderuit. Het eiland kleurde blauw van de Steenderense clubfietsers die in verschillende groepen naar het eiland waren gereden.

Het succes van de tocht is vrijdagavond flink gevierd in het hotel van één van de sponsoren, Hotel van der Werff. Daar werd weer eens duidelijk dat de toerclub een vereniging is die meer biedt dan zo snel mogelijk van A naar B fietsen.
Op zaterdag is de eerste druk van het clubshirt aan de eigenaar van het hotel, Rob Fischer, uitgereikt. Wethouder Johan Hagen gaf in een korte toespraak aan hoe blij het college is met de promotie van het eiland. Schiermonnikoog is immers echt een fietseiland, want enkel in zeer uitzonderlijke gevallen kun je met een auto het eiland op. Hierdoor voelt het eiland zich zeer verbonden met de fietssport.
Toerclub Steenderen bedankt een ieder die dit prachtige weekend heeft mogelijk gemaakt en kijkt uit naar vele veilige kilometers.


www.tcsteenderen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden