<p>Op zoek naar de top tien van Marie Antoinette. Beeld: PR</p>

Op zoek naar de top tien van Marie Antoinette. Beeld: PR

Dancing with Marie Antionette

VORDEN – De Barok Bende is een fluctuerend ensemble dat ‘Early Music’ brengt op een verrassende nieuwe manier zonder de muzikale waarden uit het oog te verliezen. Ze zoeken samenwerking met andere kunstvormen, culturen en street style. Deze worden bewust opgezocht om zo over eigen grenzen te stappen en spannende voorstellingen te maken. Op 11 september wordt opgetreden op Landgoed de Wiersse aan de Wiersserallee 9 in Vorden. Aanvang 15.00 uur.

Uit je dak gaan, zoals ze dat in de 18de eeuw zouden doen! Zouden ze toen net zo hebben gefeest als nu? Na het televisieprogramma ‘Dancing with the Stars’ eens goed onder de loep te hebben genomen, gaan een danser en de Barok Bende terug in de tijd op zoek naar de top tien van Marie Antoinette. Het wordt swingen geblazen op hits uit de tijd van het Franse Hof in de tuinen van kasteel De Wiersse.

Tickets kosten per persoon 15 euro en zijn 5 euro voor kinderen t/m 12 jaar (inclusief entree voor de tuin). Tickets zijn te koop via de website www.barokbende.nl. Het is alleen mogelijk om te reserveren voor de concerten, dit i.v.m. de coronamaatregelen. Er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Dus wees er snel bij en reserveer nu alvast je kaartje!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden