Charlotte Rixten. Foto: Iris Zaagman
Charlotte Rixten. Foto: Iris Zaagman

Cultuurfonds Vorden hervat activiteiten

VORDEN - Op zondagmiddag 3 oktober om 15.00 uur wordt onder het genot van koffie, thee en diverse lekkernijen een ‘zoete verleiding’ gepresenteerd. Ondertussen vertelt Charlotte Rixten, directeur van Villa Mondriaan in Winterswijk, over haar ervaringen als jongste museumdirecteur en houdt ze een inleiding op de lopende tentoonstellingen.

Museum Villa Mondriaan heeft zich in het bijzonder toegelegd op het vroege werk van Piet Mondriaan, dat voor een deel in Winterswijk en omgeving is ontstaan. Het museum is sinds 2013 gevestigd in het voormalige woonhuis van de familie Mondriaan. Kaarten voor deze feestelijke, informele bijeenkomst kunnen besteld worden via info@cultuurfondsvorden.nl. Reserveren is verplicht, bindend en er wordt rekening gehouden met de algemene coronamaatregelen.

Concert Vieve Brass
In november wordt het uitgestelde concert door Vieve Brass gegeven in de Dorpskerk in Vorden. Een koperkwintet (vieve = Zwols voor 5) dat zich ontwikkeld heeft tot een veelzijdig muzikaal ensemble dat diverse stijlen laat horen. Cultuurfonds Vorden heeft nauwe samenwerkingsbanden met Conservatorium ArtEZ in Zwolle en geeft jonge conservatoriumstudenten graag een podium om ervaring op te doen.

Cultuurfonds Vorden
Cultuurfonds Vorden heeft als doel het bevorderen van een inspirerend kunst- en cultuurklimaat in de gemeente Bronckhorst. Dit doet zij o.a. door het organiseren van concerten, lezingen en het samenwerken met andere cultuuraanbieders. Meer uitgebreide informatie is te vinden op www.cultuurfondsvorden.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden