<p>Bob Keurentjes (l) nam vorige week de ludieke voorzittershamer van het GAJK over van Gert Jan Eggink. Foto: PR</p>

Bob Keurentjes (l) nam vorige week de ludieke voorzittershamer van het GAJK over van Gert Jan Eggink. Foto: PR

Vordenaar nieuwe voorzitter GAJK

VORDEN - Bob Keurentjes uit Vorden is de nieuwe voorzitter van het Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt (GAJK). Tijdens de algemene ledenvergadering van het GAJK in Lunteren nam hij vorige week de voorzittershamer over van Gert Jan Eggink uit Laren. 

Bob Keurentjes (29) is sinds 2019 actief binnen het GAJK bestuur. Daarvoor was hij actief binnen het Agrarisch Jongeren Kontakt (AJK) van de afdeling Vorden-Warnsveld.
“De afgelopen jaren is er ontzettend veel op de sector afgekomen. Het is mij wel duidelijk geworden dat het van groot belang is om de stem van de jonge boer te laten horen. Het praktisch inzicht, het aanpassingsvermogen en het innovatieve karakter van de agrarische jongeren kunnen vele oplossingen bieden. Ik ben blij met het vertrouwen en wil me vol inzetten zodat de stem van onze leden nog meer gehoord wordt”, aldus de nieuwe Vordense voorzitter van de Gelderse agrarische jongeren.
Bob Keurentjes groeide op op een vleesveebedrijf in de Vordense buurtschap De Wiersse. Na zijn studie Animal Nutrition en Soil Quality bij Wageningen University & Researsch ging hij aan de slag bij de internationaal opererende voeronderneming ForFarmers in Lochem. Hij werkt daar als innovatiemanager ruwvoer.  

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden